După ce alegeţi produsul dorit, procesul de plasare online al comenzii e foarte simplu.

Daţi click pe produsul ales și îl adăugaţi la coşul de cumpărături. O dată adăugat produsul în coş, vă va apărea în dreapta sus suma acestuia, sau suma tuturor produselor adăugate. Dacă ați terminat de adăugat, apăsati pe coșul de cumpăraturi, iar aici aveți posibilitatea de a vizualiza mai în detaliu comanda sau de a o procesa direct către detaliile de plată si livrare.

Odată ajunși la completarea detaliilor aveti posibilitatea să plătiți fără a creea un cont, dar sfatul nostru este să creeați unul pentru a vă accelera comenzile viitoare.

În caz că sunteți persoană juridică vă rugăm să completați câmpurile in cauză. Restul detaliilor sunt floare la ureche !

La metoda de plată, alegeţi modalitatea de plată pe care o preferaţi, bifați ca sunteți deacord cu Termenii si Condițiile noastre iar în pasul final vă rugăm sa verificați suma pe care o aveţi de achitat şi datele de livrare şi apoi daţi click pe “Trimite comanda mea”, urmând să primiţi un email pe adresa dvs. de confirmare a comenzii.

Dacă aţi ales plata online cu cardul, după apasarea butonului de finalizare veţi fi redirecţionat către o pagină securizată pentru a putea efectua plata online rapid şi în siguranţă.